Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara orantılı olarak üretilmiş yangın bapları takribî 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

şayet bir yangın bapsı ciğerin bedel antraktştırması yapılıyor ise bu durumda en yavuz tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna nazaran en rast bedelı kaplamak olacaktır.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının özge bölgelere yayılmasını engellemek bâtınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Ağır sınıftaki emekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hâl kontrol edilmelidir. 

Yangın yahut ivedi boyut vakalarında Yangın Çıkış Kapısı binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Husus 3- Kaçış merdiveni gestaltnın dışında kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması gereken kimi kurallar bulunan. Mesela; bir bünyenın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir araba ise yapı dışına yıldızlı merdiven mimarilmasına icazet verilmemektedir.

üste, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page