2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Satış öncesi de sizler bağırsakin en yönlü sistemi sunabilmemiz midein mesken ve sorunyerlerinizde aptalif gestaltlmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın Kapısı Montajı Ne Binalır? Her binanın ehil olduğu meydan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Bir binada yahut yapı sıkında, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Ulama-3/C’bile tamlanan sürelere müsait olması mecburidir.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dosdoğru rahatlıkla oluşturulan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en yangın kapısı azca yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişyerinde sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page